VERSCHILLENDE TOERNOOIEN

Er zijn ontzettend veel verschillende toernooien die gespeeld kunnen worden. Wanneer je een fan bent van kaartspellen, dan kun je hier je hart ophalen, want wij geven je alle informatie die je wilt weten over diverse kaart toernooien. Van bridge tot poker en van Kolonisten van Catan tot klaverjassen: als kaartspelliefhebber zit je hier goed!

VERSCHILLENDE TOERNOOIEN

POKER TOERNOOIEN

De bekendste toernooien zijn absoluut poker toernooien. Hier gaat ook het meeste geld in om, en daarom zal je kans op een leuk geld bedrag als winst ook hoger liggen. Poker toernooien worden zowel online als offline georganiseerd. Vooral online kun je praktisch op élk tijdstip van de dag terecht om een poker toernooitje te spelen. Er zijn veel online casino's die overigens een mooie bonus bieden wanneer je je voor de eerste keer aanmeldt en geld stort, dus het is zeker de moeite waard om deze eens te bekijken. Let ook op de poker freeroll toernooien, waarbij je zonder inleg toch echte prijzen kunt winnen. Klik op één van de onderstaande banners, incasseer je bonus en begin meteen met spelen.

REAL LIFE POKER TOERNOOIEN

Ook in real life worden er voldoende poker toernooien georganiseerd. Echter, vaak is het noodzakelijk om je hier voor in te schrijven of te plaatsen via andere toernooien. De WSOP, oftewel World Series of Poker, zijn hier een goed voorbeeld van. Dit is eigenlijk het wereldkampioenschap Texas Hold 'm poker, en je kunt je inkopen voor satelliet toernooien of voor het main event. Dit is echter wel erg duur. Daarnaast neem je het op tegen de pro's van de wereld, dus de kans dat je daadwerkelijk ver zult komen is nihil. Daarom is het beter om je via je skills op te werken middels online satelliet toernooien of real life satelliet toernooien, zodat je in ieder geval met een flinke dosis ervaring aan het toernooi begint. Daarnaast kun je zo ook varianten als Omaha poker spelen, die je anders niet tegen zult komen.

OVERIGE TOERNOOIEN

Ook voor andere spelletjes worden regelmatig toernooien georganiseerd. Zo zijn er vaak bridge toernooien in lokale buurthuizen, en kun je met regelmaat Kolonisten van Catan toernooien vinden waar je je skills kunt verbeteren. Ook Hartenjagen, klaverjassen en Toepen zijn hier populair. Daarnaast is het ook nog een super gezellige bijeenkomst waar je allemaal mensen ontmoet die dezelfde hobby / passie heeft als jij.

Alle blogcategorie├źn
Best bekeken