TOERNOOIEN

Toernooien zijn een leuke manier om een wedstrijd te spelen en er zo achter te komen wie de beste is in een bepaalde sport of spel. Ook bij kaartspellen zijn toernooien erg bekend en populair. Zo zijn er talloze live poker toernooien die prijzengeld van vele miljoenen uitkeren aan de winnaars en finalisten. Toch zijn deze toernooien niet voor iedereen toegankelijk: veelal moet je satellite toernooien spelen en diverse levels doorlopen totdat je bij een toernooi komt waarbij de winnaar vervolgens een ticket voor een groot wereldwijd toernooi ontvangt. Het kost dus wel wat moeite.

TOERNOOIEN

ONLINE TOERNOOIEN

De eenvoudigste manier om kaartspel toernooien te spelen, is online. Je logt in vanuit je huis en je hebt de keuze uit talloze toernooien die stuk voor stuk grote prijzenpotten hebben. Met poker is het zelfs mogelijk om gratis in te schrijven en uiteindelijk wel écht geld prijzen te winnen. Dit noemen ze zogenaamde freeroll toernooien. Het kost niets om in te schrijven, maar je kunt bijvoorbeeld geldprijzen of toernooitickets voor andere (betaalde) toernooien winnen. Het is niet alleen een leuke manier om te oefenen met spelen, maar je kunt er ook nog eens geld mee verdienen. Zeker de moeite waard dus volgens de kaartspel ranking!

THUIS TOERNOOITJES SPELEN

Ook met vrienden is het mogelijk om een toernooitje te organiseren. Let wel op wanneer je echt prijzengeld uitkeert, want dan kan het zijn dat de politie ingrijpt. Maar zolang je het voor de fun doet, is er niets aan de hand. Zorg voor een grote groep mensen, een grote ruimte waar een aantal grote tafels in geplaatst kunnen worden, kaartspellen en eventuele (poker)chips, en enkele dealers. Het toernooi kan van start!

Alle blogcategorieën
Best bekeken