KOLONISTEN VAN CATAN UITBREIDSSET

Kolonisten van Catan is een spel dat altijd blijft uitdagen. Een grote reden daarvoor is het feit dat er diverse uitbreidingssets zijn waarbij het mogelijk is om een extra spanning element toe te voegen aan het kaartspel. Daarnaast wordt het spel daarmee ook langer qua speeltijd. Dus het is ideaal als tijdverdrijf, bijvoorbeeld binnen op een regenachtige of winterse avond, of juist buiten op een zwoele zomeravond met een drankje en wat hapjes.

KOLONISTEN VAN CATAN UITBREIDSSET

DIVERSE UITBREIDINGSSETS

Er zijn voldoende uitbreidingssets om uit te kiezen, dus er is er vast en zeker eentje die je zal bevallen. Zo heb je de keuze uit twee soorten kaartspellen: Vorsten van Catan of Kolonisten van Catan, en voor beide varianten zijn uitbreidingen te verkrijgen. Voor de eerstgenoemde kun je bijvoorbeeld kiezen voor Donkere Tijden en Gouden Tijden. In Donkere Tijden zitten drie thema sets en hiermee ga je verder in de tocht door de geschieden is van Catan. Ook in Gouden Tijden zitten drie themasets. Hiermee kun je het spel dus flink uitbreiden.

UITBREIDINGSSETS KOPEN

Wil je zelf het plezier ontdekken van de vele uitbreidingssets die te verkrijgen zijn? Dan kun je ze voordelig aanschaffen via deze website. Wij leiden je meteen naar een goedkope en betrouwbare aanbieder waar je jouw favoriete spelletjes kunt aanschaffen. Kaartspellen zullen altijd populair blijven, en ook Kolonisten van Catan en Vorsten van Catan zullen nooit verdwijnen. Daarnaast is dit spelletje ook ontzettend leuk om cadeau te geven, bijvoorbeeld met kerstmis of met een verjaardag. Klik op de onderstaande banner en koop jouw Kolonisten van Catan kaartspel uitbreidingssets meteen voordelig online.

Alle blogcategorie├źn
Best bekeken